Rigenera е единственото специализирано лечение със стволови клети, което се прилага при изгаряния, декубитални рани, белези, алопеция, диабетно стъпало, тенденит, артроза, некроза и други. Методът се основава на критерия SIZE, който изолира стволовите клетки въз основа на размера им. Процедурата е напълно безболезнена и трае от 30 до 40 минути. Лечението се основава на науката и на проект, който е иницииран от НАТО по програма “Наука за мир и сигурност”, имаща за цел да разработи и създаде метод за бързо зарастване на рани, причинени от термични или химически изгаряния, като тези по време на война или след природни бедствия. Rigenera притежава маркировката “CE”, която показва, че лечението отговаря на изискванията на Европейския съюз за безопасност, здраве и опазване на околната среда и маркировката “FDI”.

 

Какво трябва да знаете за Rigenera?

Rigenera се извършва чрез клетъчна машина за разрушаване и устройствата Rigeneracons. В тях се поставя човешката тъкан, от която са извлечени стволовите клетки. Самата човешката тъкан представлява присадка с невидима зона на зарастване в края на лечението. Тя е с площ от 2 мм. до 3 мм. ушен хрущял. Всички терапии изискват обикновена локална анестезия, което означава, че няма почти никакви ограничения по отношение на упойката. Rigeneracons устройствата притежават кръгла плоча с около 100 шестоъгълни отвора, които са ограничени от шест остриета. Остриетата не прерязват клетките, а междуклетъчните връзки. По този начин се гарантира, че само стволовите клетки и нерелевантни тъканни остатъци ще „преминат“ през дупката, докато зрелите клетки, от които искате да се отървете, ще останат навън. Лекарят извлича различно количество концентрат на стволови клетки, в зависимост от вида на Rigeneracons и го прилага върху раната, кожата, скалпа или ставата. Цялостното лечение се определя от размера на раната, зоната на терапия или тежестта на заболяването.

Rigenera за първи път в България

Медицински център „АлтаВита“ представя най-иновативното лечение със специализирани стволови клетки Rigenera за първи път в България. Но това не е всичко! „АлтаВита“ предлага на своите клиенти и най-ефективното и сигурно лечение при косопад, основаващо се на FUE метода, регенеративна клетъчна терапия по технологията SANAKIN, лазерна SHR епилация, мезоконци и конци с лифтинг ефект и други. За всички процедури се използва най-висококачествената апаратура на пазара. Леченията се извършват от квалифицирани професионалисти с дълги години опит в бранша. Ако искате да научите повече за Rigenera и да получите индивидуална промоционална оферта за цялостно лечение се свържете с екипа на „АлтаВита“.